Om projektet

Vi har gjort os umage igennem hele processen med ZIGZAG huset.
Vi er derfor lykkedes med at skabe 126 leje lejligheder af høj kvalitet og gode planløsninger. Lejlighederne opfylder hver især forskellige behov. Hvilket har været vigtigt for os, da vi ønsker et hus med liv og sjæl fra alle livsstadier. 

Derudover har vi, i stue etagen, tilført 8 erhvervslokaler, da vi ønsker liv i gadebilledet. Disse er perfekte til at drive kontor, klinik eller café. 

Velkommen til ZIGZAG Huset: Et unikt arkitekttegnet byggeri

ZIGZAG Huset er et helt unikt arkitekttegnet byggeri, der skiller sig ud fra mængden. Med sin karakteristiske arkitektur og innovative design tilbyder huset alt fra velindrettede 1-værelses lejligheder til rummelige 4-værelses lejligheder med ekstra plads og store tagterrasser.

I alt består ejendommen af 126 udlejningslejligheder samt 8 erhvervslejemål, der tilføjer liv og dynamik til området. Alle lejlighederne er nøje indrettet med fokus på kvalitet og komfort.

4 hurtige om ZIGZAG

126 velindrettede lejligheder med central beliggenhed

Huset tilbyder alt fra velindrettede 1-værelses lejligheder til rummelige 4-værelses lejligheder med ekstra plads og store tagterrasser.

8 erhvervslokaler til forskellige formål

Huset indeholder i alt 8 erhvervslokaler der kan rumme lige netop din drøm. Nyt kontor? Café?, Klinik eller noget helt 4.?

Fokus på kvalitet, komfort og liv til byen

Vi har gennem hele processen haft fokus på at etablere boliger af kvalitet, samt at bidrage til liv og et hyggeligt miljø.

Eksklusivt byggeri der giver plads til mere

Vi har gjort os umage og arbejdet sammen med talentfulde mennesker hele vejen igennem.

Når det hele går op i en højere enhed

Moderne planløsninger sikrer optimal udnyttelse af pladsen, og alle lejligheder har adgang til deres egen altan, hvor man kan nyde udsigten og frisk luft. Desuden er gulvvarme installeret i alle lejligheder for at skabe en behagelig atmosfære året rundt.

Uanset om du er på udkig efter et hyggeligt hjem til dig selv eller plads til hele familien, vil ZIGZAG Huset byde dig velkommen med åbne arme og et højt niveau af komfort og bekvemmelighed.

Send os en henvendelse

Er du interesseret?
Vi står klar til, både at fremvise vores lejeboliger, men også vores erhvervslokaler. Byggeriet er langt og man kan allerede nu få et godt indtryk af mulighederne og de forskellige boligtyper i huset.

Skriv dig op og vi kontakter dig hurtigst muligt for en mulig fremvisning.

Skriv dig op og vi kontakter dig.

Værelser *

Skriv dig op til en fremvisning

Skriv dig op til en fremvisning i Zigzaghuset.