Om området

Beliggende på den mest centrale placering i Aarhus K, giver ejendommen dig nem adgang til bydelens kreative og kulturelle tilbud, samt det bedste af Aarhus C’ byliv. Oplev en unik kombination af komfort, design og bekvemmelighed i en bydel, der er i konstant udvikling.

Velkommen hjem til ZIGZAG huset.

Hovedbanegård

5 min.

Busstoppested

5 min.

Centrum

5 min.

Molslinjen

10 min. (bil)

Indkøb

4 min.

Kreativitet, kultur og central beliggenhed

Aarhus K er Aarhus’ nye bydel. Beliggende i hjertet af Aarhus C, lige mellem den gamle godsbane og Aros tilbyder Aarhus K en central placering med alt inden for gåafstand. Uanset om det er byens kontorer, uddannelse, shopping eller kultur, er alt let tilgængeligt, hvilket gør hverdagen nem og bekvem for beboerne.

Aarhus K er bydelen, hvor kreativitet og kultur mødes. Med et rigt udvalg af kulturelle tilbud, fra gamle godsbanebygninger til nytænkende iværksætterprojekter, er Aarhus K det perfekte sted for dem, der ønsker at bo i hjertet af en dynamisk og kreativ bydel.

4 hurtige om området

Mangfoldigt fælleskab

Aarhus K er kendt for sit mangfoldige lokalsamfund. Her bor og arbejder mennesker fra alle livets faser side om side. Området er i konstant udvikling, men glemmer aldrig sine rødder, hvilket skaber en harmonisk balance mellem tradition og fornyelse.

Historie og modernitet

Aarhus K kombinerer områdets rige historie med moderne udvikling. Her kan du opleve alt fra klassisk kunst på ARoS til moderne street art, og nyde en blanding af gamle kvarterer og nye byrum, der tilsammen skaber en unik atmosfære.

I hjertet af Aarhus C

Som noget helt unikt ligger denne nye bydel i hjertet af Aarhus C. ZIGZAG huset har her den mest centrale beliggenhed i den nye bydel med alt inden for gåafstand. Bo side om side med åen, Aros, strøget og let adgang til transport, byens kontorer eller de mange uddannelsesinstitutioner.

Kreativitet og kultur

Aarhus K er bydelen, hvor kreativitet og kultur mødes. Med et rigt udvalg af kulturelle tilbud, fra gamle godsbanebygninger til nytænkende iværksætterprojekter, er Aarhus K det perfekte sted for dem, der ønsker at bo i hjertet af en dynamisk og kreativ bydel.

Placeret centralt i Aarhus

Map listing filter

Kom til fremvisning i ZIGZAG

Er du interesseret?
Vi står klar til, både at fremvise vores lejeboliger, men også vores erhvervslokaler. Byggeriet er langt og man kan allerede nu få et godt indtryk af mulighederne i huset.

Kontakt os i dag og vi finder et tidspunkt der passer dig/jer. 

Send os en henvendelse

Er du interesseret?
Vi står klar til, både at fremvise vores lejeboliger, men også vores erhvervslokaler. Byggeriet er langt og man kan allerede nu få et godt indtryk af mulighederne og de forskellige boligtyper i huset.

Skriv dig op og vi kontakter dig hurtigst muligt for en mulig fremvisning.

Skriv dig op og vi kontakter dig.

Værelser *

Skriv dig op til en fremvisning

Skriv dig op til en fremvisning i Zigzaghuset.