Nye erhvervslokaler i Aarhus C

Nu har du mulighed for at flytte ind i splinternye erhvervslokaler i hjertet af Aarhus C og i den nye pulserende bydel Aarhus K. 

8 nye erhvervslokaler i med mulighed for parkering

ZIGZAG huset tilbyder 8 moderne og højkvalitets erhvervslokaler i Aarhus K, en dynamisk og kreativ bydel i hjertet af Aarhus C. Vores erhvervslokaler er ideelle for virksomheder, der ønsker en central placering med let adgang til byens mange faciliteter og kulturelle tilbud. ZIGZAG huset er en nybygget, arkitekttegnet ejendom, der tilbyder moderne faciliteter og en stilfuld indretning. Lokalerne er designet til at imødekomme forskellige behov og sikre en komfortabel og produktiv arbejdsdag.

Hvorfor ZIGZAG?

8 forskellige lokaler

Vores erhvervslokaler varierer fra 116-132 m2 og er ideelle til både kontor, klinik, café eller lign. Vores lokaler kommer både i to etager, hvis man ønsker opdelte miljøer. Men også i et plan og med udendørsterrasser med mulighed for udendørsservering. Kontakt os, for at opleve mulighederne for din virksomhed i ZIGZAG.

Let adgang til parkering

Nyd godt af den lette tilgængelighed til parkeringsfaciliteter i ZIGZAG. Dette gør det nemt for både gæster og kunder at besøge jer, samtidig med at du har mulighed for at leje parkeringspladser til internt brug. Den centrale placering og de bekvemme parkeringsmuligheder gør ZIGZAG huset til det ideelle valg for din virksomhed.

Unik beliggenhed

ZIGZAG ligger placeret i hjertet af Aarhus C, og samtidig i den mest centrale del er det nye hippe område, Aarhus K. Med nem adgang til offentlig transport og et rigt udvalg af kulturelle faciliteter lige uden for døren, bliver I en del af et levende lokalsamfund og kan nyde godt af den synlighed og tiltrækningskraft, som Aarhus K tilbyder.

Mulighed for udendørsservering

To af vores erhvervslokaler i ZIGZAG huset inkluderer udendørs terrasser, som giver ekstra opholdsareal. Disse terrasser tilbyder også muligheden for udendørs servering, hvilket kan forbedre oplevelsen for både kunder og medarbejdere. Gør din virksomhed mere attraktiv med de unikke faciliteter, som ZIGZAG huset tilbyder.

Send os en henvendelse

Er du interesseret?
Vi står klar til, både at fremvise vores lejeboliger, men også vores erhvervslokaler. Byggeriet er langt og man kan allerede nu få et godt indtryk af mulighederne og de forskellige boligtyper i huset.

Skriv dig op og vi kontakter dig hurtigst muligt for en mulig fremvisning.

Skriv dig op og vi kontakter dig.

Skriv dig op til en fremvisning

Skriv dig op til en fremvisning i Zigzaghuset.